Portrætbillede af Mette Renard fra RenardOnline

Din partner in crime

Jeg har 20 års erfaring med hjemmesider, salgspsykologi og markedsføring online så vel som offline.

I 2017 blev jeg introduceret til iværksættermiljøet, og blev grebet af passionen iværksættere har, når de arbejder med noget, som de er virkelig passioneret omkring!

Mange selvstændige og iværksættere er gør-det-selv folk i flere aspekter (i hvert fald til at starte med). Med mine mange års erfaring kan jeg hjælpe dig godt fra start med din hjemmeside, og du dermed kan fokusere målrettet på dine kernekompetencer.

-Og hører du ikke til gør-det-selv folket, men bare gerne vil have det fikset, så er du også i gode hænder her.

Ejerskab, brugervenlighed & gennemsigtighed

Ejerskab, brugervenlighed og gennemsigtighed er tre meget vigtigte elementer, som jeg lægger vægt på i min egen virksomhed og forretning generelt.

Du kan få hjælp til mange ting af venner og diverse eksperter, men én ting som man skal huske; det er at du ALTID har ejerskab over alt hvad der har med din virksomhed at gøre.

Det er helt ok, at andrer hjælpe dig med at oprette og få snablen ned i din data, men du skal til enhver tid huske, at du skal være ejer af materialet, og at du ikke kun har adgang til det. Det gælder din hjemmeside, din Google Analytics, din Business Manger på Facebook etc.

Jeg hjælper dig gerne helt fra starten af din WordPress hjemmeside, og du har altid ejerskab. Og skulle vores veje skilles en dag, har du ejerskab og adgang til alt info og data, som du opsamlet i tidens løb. Det tilhører kun dig!

Er du nysgerrig…

-og har lyst til at vide lidt mere om, hvad jeg er for en snegl, så er du velkommen til følge mig på Instagram, Facebook og/eller LinkedIn.

Her deler jeg gerne ud af min viden om brugervenlighed, hjemmesider og lidt behind the scenes om at være selvstændig som hustru og mor til to skønne unger.

Måske ses vi?