Kom i gang med din
WordPress hjemmeside
på under 30 minutter

Sådan køber du dit domæne og registrerer dit domæne hos DK Hostmaster.

– og sådan får du et webhotel og installerer WordPress og tema

Dette er et præ-trin, kan man vist godt tillade sig at kalde det. Det er trinnet INDEN du kan komme igang med at bygge og designe din WordPress hjemmeside.

Så hvis du heller ikke magter at bruge tid på at rode rundt i forældede YouTube videoer og kæmpe dig igennem uforståelige guides, så er Start Pakken for dig.

Start Pakken er et mini online kursus på små 4 moduler, bestående af korte videoer, som trin for trin viser du hvordan du:

Flueben til RenardOnline

Køber dit domæne

Flueben til RenardOnline

Opretter din konto hos et webhotel (one.com)

Flueben til RenardOnline

Installerer WordPress

Flueben til RenardOnline

Køber dit tema (Divi)

Flueben til RenardOnline

Installerer Divi på din hjemmeside

-og derefter er du helt klar til at gå igang med at bygge og designe din hjemmeside!!

BONUS – Yes der er faktisk også en lille bonus til dig.
Finder du ud af at det der Divi tema er temaet for dig, så ligger der et link inde i kurset og venter på dig, som giver dig 10% rabat på dit Divi tema.

PS: Divi* er det tema, som jeg selv benytter til at designe professionelle hjemmesider, og det tema, som jeg til enhver tid vil anbefale dig at bruge, hvis du ønsker en professionel hjemmeside. Ønsker du ikke at bruge Divi* som dit tema, kan du snildt installere et andet tema.
*Affiliate link

Du tilmelder dig samtidig RenardOnlines nyhedsbrev, hvilket betyder, at du får tips, gode råd og tilbud direkte i indbakken. Du kan selvfølgelig afmelde når som helst. Ingen spam.
Privatlivspolitik

Hvem er din underviser?

Mette Renard

Webdesigner og hjemmesidekonsulent, ejer af RenardOnline

Jeg har 20 års praktisk erfaring med vedligeholdelse af hjemmesider og webshops, kundepleje og har nok vidensdelt lige så længe. I 2018 gik jeg selvstændig med virksomheden RenardOnline, hvor jeg, udover at bygge hjemmesider til virksomheder og selvstændige, også underviser i WordPress/Divi* og hjemmesideoptimering.

*Affiliate link